Hoe schoon wilt u het hebben?

Diensten

Kantoor- en commerciële schoonmaakdiensten

Bij Proper Property bieden we een breed scala aan professionele schoonmaak- en hygiënediensten voor bedrijven in Dordrecht. Onze diensten zijn volledig aanpasbaar en worden geleverd door ervaren en deskundige schoonmaakprofessionals.

We begrijpen hoe belangrijk een schone en georganiseerde werkplek is voor de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Onze professionele schoonmaakdiensten omvatten het reinigen van bureaus, het stofzuigen en dweilen van vloeren, het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes, het legen van vuilnisbakken en nog veel meer.

Goed onderhouden vloeren dragen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. Proper Property biedt een breed scala aan vloeronderhoudsdiensten, waaronder het schoonmaken, polijsten en strippen van vloeren. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en apparatuur om uw vloeren in topconditie te houden.

Gespecialiseerde schoonmaakdiensten

Raambewassing

Proper Property biedt professionele raambewassing voor bedrijven van elke omvang. We hebben de kennis en ervaring om uw ramen helder en schoon te maken zonder strepen of vlekken achter te laten. Onze diensten omvatten het reinigen van zowel de binnen- als buitenkant van uw ramen, evenals het schoonmaken van de kozijnen.

Dieptereiniging

Van tijd tot tijd heeft uw bedrijf behoefte aan een grondige reiniging. Proper Property biedt professionele dieptereiniging van uw bedrijfspanden. We reinigen elk oppervlak grondig, inclusief keukens, badkamers en andere ruimtes die extra aandacht nodig hebben.

Sanitaire voorzieningen

Een schone en hygiënische sanitaire voorziening is van essentieel belang voor de gezondheid en het welzijn van uw medewerkers en klanten. Proper Property biedt professionele reiniging en onderhoud van uw sanitaire voorzieningen, inclusief toiletten, urinoirs, wastafels en meer.

Wij nemen alle taken voor onze rekening m.b.t gespecialiseerde schoonmaakdiensten. Daarbij zijn we ook milieubewust en gebruiken we ecologisch verantwoorde producten om ervoor te zorgen dat we ons steentje bijdragen aan een schoner leefmilieu. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor schoonmaakdiensten voor uw bedrijf. Wij bieden flexibele service en komen graag bij u langs om een offerte op maat te maken.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Contact

078 303 6461
Kerkeplaat 9v
3313 LCDordrecht
info@properpropertybv.nl

Social Media