Hoe schoon wilt u het hebben?

Over ons

Over Proper Property B.V.

Onze missie en visie

Onze missie bij Proper Property is om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit schoonmaak- en hygiënische diensten. Onze visie is om een verschil te maken in de schoonmaakindustrie door het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, het opbouwen van langdurige relaties met klanten en het ondersteunen van onze medewerkers om hun volledige potentieel te bereiken.

Onze waarden

Bij Proper Property zijn we toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze waarden zijn gebaseerd op integriteit, betrouwbaarheid en respect voor onze klanten en medewerkers. We zijn er trots op dat we milieuvriendelijke schoonmaakmethoden gebruiken en ons inzetten voor duurzaamheid.

Onze diensten

Bij Proper Property bieden we een breed scala aan schoonmaakdiensten voor bedrijven in de Drechtsteden. Onze diensten omvatten:

  • Kantoor- en commerciële schoonmaak
  • Vloeronderhoud
  • Raambewassing
  • Dieptereiniging
  • Sanitaire voorzieningen

Naast onze diensten voor bedrijven werken wij ook voor verschillende wooncorporaties in Dordrecht. We gebruiken alleen de beste materialen, technieken en methoden om uw complexen schoon en hygiënisch te houden.

Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten of een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Pagina's

Contact

078 303 6461
Kerkeplaat 9v
3313 LCDordrecht
info@properpropertybv.nl

Social Media